NIEUWS

  7-10-2009
  Foto's toegevoegd van de bmxreunie in het ponypark van afgelopen weekend, zie foto's.

verder zijn er nog T-shirts te koop zie onder mail Gerrit Does.

Beste sportvrienden,

Voor degenen die daarin interesse hebben, er zijn nog “herinnerings T-SHIRTS” te koop (zie afbeelding van T-Shirts Voor en achterzijde bedrukt). 

Te koop voor €   15,=  per stuk inclusief verzendkosten.  Bedrag overmaken op bankrekening RABO  12.80.82.534 t.n.v. G. Does – Waalre.

Zodra geld binnen is zal het T-shirt (of shirts) direct worden verzonden. 

Tevens een mail sturen naar does0231@planet.nl  met je postadres om het T-Shirt (of shirts) te versturen.  Beschikbare maten: M – L – XL

Ook in de mail je eigen bankrekening vermelden opdat ik het geld kan retourneren als de T-shirts uitverkocht  zijn. 

Verder, kijk op www.fatbmx.com  voor een verslag van de REUNIE.  

Dit is het voor nu, vriendelijke groet,

Gerrit Does

 

 

 

  31-5-2009
 
Hier de 1ste update m.b.t. de Internationale Old Skool of BMX ReŁnie, die gehouden gaat worden van 2 t/m 4 oktober 2009 en wel op Attractiepark Slagharen. Opnieuw vragen we een ieder die wil deelnemen om het inschrijfformulier per mail of post zo spoedig mogelijk terug te sturen naar ondergetekende. Vanwege het feit dat we niet in het bezit zijn van alle de e-mail dan wel postadressen van oud fietscrossers, verzoeken wij een ieder de informatie door te geven aan bij jullie bekende oud fietscrossers. We willen er een groots evenement van maken.
 
Voor verder informatie lees de bijlage. In de loop van de maand juli zal Update nummer 2 volgen.

klik hier om de update te lezen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerrit Does

 

 


  8-4-2009
 
Beste sportvrienden,
 
Hierbij stuur ik jullie de officiŽle uitnodiging voor deelname aan de "Internationale Old Skool of BMX Reunie" en tevens viering 30( ) jarig bestaan van de fietscrosssport in Nederland, die gehouden gaat worden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober 2009.  De tekst spreekt voor zich en ik wil jullie vragen toch zo spoedig mogelijk te reserveren mocht je het hele weekend willen komen, want de interesse is groot en we hebben maar een beperkt aantal vakantiehuisjes beschikbaar. Ook campingplaatsen kunnen vanaf nu worden gereserveerd.
 
Deze uitnodigingsbrief gaat naar bij mij bekende e.mail adressen. Diverse van die adressen zijn niet meer in gebruik en ik wil dan ook een ieder vragen die gaat deelnemen om het huidige e.mail adres door te sturen (als je deze mail dus ontvangen hebt is alles o.k. en heb ik je goeie e.mail adres).
 
Ken je Old Skool BMX'ers die niets ontvangen hebben en toch willen deelnemen, vraag hen om mij hun e.mail adres door te geven. Ik zorg voor verwerking in het bestand (stuur gegevens naar does0231@planet.nl ) en zij ontvangen alsnog de uitnodiging. 
 
Nogmaals, van de 1500 tot 2000 Old Skool BMX'ers heb ik een beperkt aantal e.mail adressen of post adressen. Ken je oud FX sporters, informeer ze over dit evenement, bedankt!
 
Verdere detail info zal vanaf de maand mei 2009 worden bekendgemaakt op de website www.univofbmx.com kijk die dan regelmatig eens na. Waarom pas in mei, wel de website krijgt een andere lay-out, waarmee we momenteel druk doende zijn. In delen zal de vernieuwde site worden gepubliceerd, te beginnen met de "History of BMX" het nieuws zal wel up to date zijn.
 
Dit is het voor nu, succes verder en we zien elkaar op de reŁnie in oktober 2009?

 

 

Voor meer info Download hier een PDF bestand. en in het English.

 

Met vriendelijke groet,
 
Gerrit Does  -  organisator