OLDSCHOOLBMX============================================BMXMUSEUM

 

  LAATSTE NIEUWS:2010

ARCHIEF: 2005 2006 2007 2008 2009 2010  

12-11-2010 Voor het eerst in het geschiedenis van het fietscrossen kunt u nu ook lessen volgen in het freestylen Klik hier voor de flyer.

29-9-2010 Flyer van de JAG BMX CHAMPIONSCHIPS die gehouden wordt op 18 tm 22 December in Daytona, Ormond Beach, Florida. Klik hier om de flyer te openen.

5-9-2010

BMX Museum & Eurosport – Korting op de Eurosport Player. 

Zoals je wellicht weet, zendt Eurosport 2 het Dew Tour-event in Salt Lake City (op 18 en 19 september) en het Dew Tour-event in Las Vegas op 16 –en 17 oktober live uit. Niet iedereen ontvangt Eurosport 2, en dus… tijd voor een mooie actie! 

In samenwerking met Eurosport biedt BMXMUSEUM.nl BMX-liefhebbers daarom de kans de (geheel vernieuwde) Eurosport Player een kwartaal lang met flinke korting uit te proberen. In plaats van €14,70 betalen zij tijdelijk €9,90. Dat is drie maanden voor de prijs van twee. 

De Eurosport Player is de webservice waarmee sportliefhebbers online kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews en naar exclusieve evenementen die niet op TV te zien zijn. 

Belangrijke nieuwigheid is dat de Eurosport Player volledig Nederlandstalig wordt aangeboden. Ook zijn nieuw de lay-out, de multischerm- en video-on-demand-functie, de hoogwaardige HQ-streaming (Eurosport HD-kwaliteit en pauzeer- en terugspoelfuncties) en het gebruik van de befaamde Silverlight technologie.  

De actie is geldig tot en met eind september. Klik hier voor Eurosport’s website met daarop de links naar deze actie.

 

Eurosport         http://tv.eurosport.nl/


21-8-2010 Informatie over het Open European Old School of BMX Championship die gehouden wordt op 2 oktober klik hier voor de info, en verder hieronder Gerrie Gerrits, old schooler met een blauwe National Pro met #5, tekent de Wall of Fame van het BMX Museum NL.

.


12-8-2010 Hieronder een foto reportage van DBS & BMX Museum NL Old School Veteran Day, gehouden op 8 August in Luyksgestel.

26-7-2010 BMXMUSEUM, in het nieuws als eerste gaat het om een TV Reclame van Becel waar een Batavus van het museum in voor komt, het gaat om deze fiets.

  Hier is de link naar het Reclame spotje.

Verder heeft Mike Janssen, eigenaar van het museum nog een interview gegeven bij een AK in Made, om het filmpje te bekijken klik hier.


10-06-2010 OPEN EUROPEAN OLD SCHOOL of BMX CHAMPIONSHIP 2010 INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP PROMO RACE DESSEL - BELGIUM
OCTOBER 2 & 3 2010 KLIK HIER VOOR MEER INFO EN INSCHIJVING.

31-3-2010 Nieuw Project Frameset Hutch, van niemand minder dan Mike Miranda, aangeboden door Addie VD Ven>>zie projects.

10-02-2010 1 Jarige bestaan BMXMUSEUM.NL
 
Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor jullie aanwezigheid tijdens het vieren van ons 1-jarig bestaan van BMX Museum NL zaterdag 6 februari jl.! Ik heb ontzettend genoten van de dag en ik hoop jullie ook.
 
Bedankt voor de leuke attenties en Ryan ontzettend bedankt voor het "parkeren" van je unieke Hutch in het BMX Museum NL! Een zeer mooie en waardevolle aanvulling van onze collectie.
 
Mike, Dorus, Danny en Ryan wil ik tevens bedanken voor het signeren van de Wall of Fame.
 
Webmaster Wimmel bedankt voor het aan de man brengen van de Old School DVD's, was een goed idee!
 
Johan wil ik bedanken voor het op tijd gereed krijgen van de kachel/heater. Werkte perfect! De volgende keer kunnen we in onze shorts naar het museum, zelfs in de winter.....
 
Wat ik ook erg bijzonder vond was dat Dorus zijn eigen Pk Ripper (ex Frans Eerhart) tegen kwam in het museum. Hoe klein kan de wereld zijn?
 
Foto's van onze verjaardag binnenkort op www.bmxmuseum.nl. Houdt de site svp in de gaten.
 
Het enige wat in mijn beleving ontbrak was natuurlijk de aanwezigheid, support en enthousiasme van Gerrit. Gerrit is echter even in de ochtend geweest en heeft al aangegeven graag nog een keer naar Megen te komen. Uiteraard laat ik jullie weten wanneer Gerrit aanwezig zal zijn en uiteraard zijn jullie dan ook van harte welkom om dan aanwezig te zijn.
 
Oh ja, mochten jullie nog vrienden, kennissen en/of relaties hebben welke geďnteresseerd zijn in de oude fietscrosstijd, breng ze dan svp op de hoogte van het bestaan van BMX Museum NL. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom. Elke vorm van aandacht c.q. exposure (sponsoring :) ) is namelijk erg belangrijk voor ons!
 
Het eerste jaar hebben we vol gemaakt, op naar onze tweede verjaardag! Noteer daarom maar alvast in uw agenda; zaterdag 5 februari 2011 !
 
Nogmaals bedankt en hopelijk snel tot ziens.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mike Janssen
BMX Museum NL

 
 
 

 

 

 

 

 

 


  |   |   |   |   | Contact
 

Copyright ©2005  bmxmuseum.nl , oldschoolbmx.nl - Design WKuiper.