OLDSCHOOLBMX============================================BMXMUSEUM

 

  LAATSTE NIEUWS:2008

ARCHIEF: 2005 2006 2007 2008 2009 2010  

29-12-2008 Meer foto's van het BMX Museum NL geplaatst,> ZIE MUSEUM.
Verder wensen wij alvast een ieder een gelukkig en gezond, en uiteraard een sportief 2009.

21-12-2008 De eerste foto's van het BMX Museum NL. Vanaf februari 2009 geopend. Houdt de site in de gaten! ZIE MUSEUM.

2-12-2008 Het is wintertijd maar binnenkort hebben wij groot nieuws, dus hou deze site in de gaten. Verder is ons museum 2 fietsen rijker, en wel een hele mooie Mongoose uit 1982 en een Webco Yumper op uitleen basis van Jan vd Broek check MUSEUM, en we hebben 2 GHP projects check PROJECTS. En tot slot heeft Anton Landman een hele mooie foto van zijn Torker ingestuurd check GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

15-11-2008 Foto van een Kuwahara Laserlite-Tim Haykens toegevoegd, onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S, ook hebben we een nieuw project een Redline MX2 >> check projects.
En verder binnenkort groot nieuws dus hou de site in de gaten.

02-10-2008 Nieuws uit het RENIE front, RENIE member Ryan Ledebur is vader geworden van een jonge zoon zijn naam is Ryder wel een heel leuke toepasselijke naam Ryan en Judith gefeliciteerd namens het hele RENIE.

Verder hebben wij een hele mooie gift gekregen van Arthur Vermeulen die ons een broek schenkt deze broek is gedragen door niemand minder dan Stu Thompsen op het WK van 1983 in Slagharen, Arthur hartelijk dank hiervoor. Foto hieronder is Arthur dit jaar op de Alpe d'Huez deze heeft hij in mei dit jaar beklommen, het is de bedoeling dat hij volgend jaar de Marmotte gaat fietsen 175 km Franse Alpen met de Alpe d'Huez als toetje. Verder is er een foto geplaatst van een batuvus uit 1987 van Klaas Kloosterman.


22-9-2008 Weer een nieuw museum stuk toegevoegd het betreft een Skyway>> zie MUSEUM. Verder een foto van een Surferbmx uit 1981 geplaatst van Melle Kloosterman >>zie  GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.

26-08-08 Foto's geplaatst van 2 nieuwe projecten zie>> Projects en foto's geplaatst van oldschooler Arthur Vermeulen. ZIE >>  GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.

13-08-08 Nieuwe Foto's geplaatst van Gert Dekker old Robinson Factory Rider en van Peter van Rijswijck ZIE >> GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.

11-08-08 Bmx Reunie gaat niet door voor meer info zie >> BMX REUNIE 2008.

22-6-08 Tijdens de UEC BMX SUMMERRACE 2008 komend weekend (28 en 29 juni) in Valkenswaard, zie bijlage, zal het BMX Museum NL ook aanwezig zijn.
 
Het weekend begint overigens op vrijdagavond al met een heuse BMX Old School party! Iedereen is van harte welkom!
 
 
BMX Museum NL zal verder als een van de officile sponsoren optreden. Uiteraard gaan we zorgdragen voor maximale aandacht en presentatie van onze Old School BMX RENIE partners.
 

 


29-5-08 De ouders van Danny Hartwig zijn stiekem bezig geweest om een stuk te schrijven voor de plaatselijke krant (De Sneker Nieuwsblad) Danny wist van niks want hij zit op dit moment met het Nationaal RENIE in China. >>klik op de foto voor een vergroting.


27-5-08 Er zijn 'race foto's geplaatst van Dick Pieters en Jeroen Vrees, tevens enkele oldschool foto's van fietsen van Rini Wendt uit Duitsland en Tim Haykens. zie dus GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S en GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

16-5-08 We hebben 4 nieuwe projecten, 2 schenkingen n Kuwahara en n Patterson van ex  fietscrosster Marsha Blanker en n GT van Corine Dorland tevens een Hutch Frame van Richard Nieuwenkamp zie >>PROJECTS.

 

Marsha Bedankt voor de schenking.

Marscha Blankers (Bron) www.univofbmx.com  

20-4-08 Wij hebben een aparte site ingericht met betrekking op het BMX Reunie 2008 wat dit jaar gehouden wordt in Ponypark Slagharen >> klik hier  BMX REUNIE 2008 om naar de site te gaan.

08-04-08 Twee nieuwe museum stukken toegevoegd n Raleigh en n Vitus >> ZIE MUSEUM.

 

15-3-08 Danny Hartwig heeft een interview gegeven dit kan je bekijken op www.Sanderbisseling.com  Sander bedankt hiervoor, verder ons nieuwe shirt van 2008 is klaar met logo's van onze nieuwe partners voor 2008 deze willen wij dus ook hartelijk bedanken voor jullie steun voor dit jaar, verder is onze outfit nog niet compleet maar over 2 weken zal onze broeken er ook zijn.
 


25-2-08 BMXMUSEUM OPENT ZIJN DEUREN.

Na een hele lange zoektocht hebben we uiteindelijk een passende en betaalbare locatie gevonden voor ons BMX Museum NL! Deze locatie is in Pijnacker, bij Rotterdam.

Afgelopen maand hebben wij "de sleutel" mogen ontvangen en de doelstelling is om medio april/mei het museum te kunnen openen.

Het BMX Museum NL zal dan elke eerste zaterdag van de maand geopend zijn.

Uiteraard zullen de Fietscross Magazine's en de videobanden van Old School fietscross uit de jaren 80 niet ontbreken. De locatie wordt overigens aangekleed met fietscrosskleding, helmen, bekers en posters uit die tijd.

Doelstelling? Gezellig stoere verhalen uit de oude BMX- doos ophalen onder het genot van een bakje koffie.

New-Schoolers zijn natuurlijk ook van harte welkom om het ontstaan van BMX Fietscross te kunnen ontdekken.

Mochten jullie overigens nog materiaal uit de jaren 80 hebben liggen voor onze collectie dan houden wij ons altijd aanbevolen.

En ook dit jaar zal ons eigen Old School BMX RENIE met de rijders Danny Hartwig, Ryan Ledebur, Mike en Boyd Hoogerheide, Wim en Randy Kuiper en Sander Schuring aan de start verschijnen. Een mix van Old- en New School.

Houdt onze site
www.bmxmuseum.nl dus in de gaten! En kom ook eens op ons forum.

Groet,

Mike Janssen & Wim Kuiper
www.bmxmuseum.nl
www.oldschoolbmx.nl

 

6-2-2008 Beelden van de Supercross Finales hier te zien op Saturday 9 February at 18:30 CET. Voor de beelden klik HIER

3-2-2008 Kranten knipsels van Rick Nieuwenkamp toegevoegd klik HIER verder zijn er ook nog foto's van Rick te zien klik HIER.

1-2-2008 Foto vd maand Februari toegevoegd en het museum is weer een Bike rijker het gaat om een HAWK uit 1982 >> ZIE MUSEUM.

14-1-2008 Nieuwe Foto's van bezoekers toegevoegd dit keer 5 fietsen van  David Ceyssel from France,zie  GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S verder is het museum weer een project rijker een Hutch Preserial.

07-01-2008 Nieuw logo voor onze shirts en site voor het jaar 2008

 

  |   |   |   |   | Contact
 

Copyright 2005  bmxmuseum.nl , oldschoolbmx.nl - Design WKuiper.