OLDSCHOOLBMX============================================BMXMUSEUM

 

  LAATSTE NIEUWS:2006

ARCHIEF: 2005 2006 2007 2008 2009 2010  

24-12-06 Filmpje van Edgar Bisseling en Remon Brink, op een baantje bij een boerderij in Dedemsvaart >>ZIE REÜNIE

10-12-06 Het museum is weer drie fietsen rijker geworden kijk snel onder>> MUSEUM en verder meer foto's van de nieuwste projecten de Torker en Magnum zie >>Projects, En verder zijn er foto's van Gasten binnengekomen een SE van BILLY SOMERVILLE , from AUSTRALIA en een GHP van Aryan van der Avoird uit Holland.

6-12-06 Nieuw Project toegevoegd, een Torker en een Magnum >>zie projects.

1-12-06 Nieuw Project toegevoegd, een GT uit 1983 >>zie projects.

12-11-06 71Foto's geplaatst van oldschooler Edwin Bos>>ZIE MUSEUM en dan GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S. (EDWIN BEDANKT)

1-11-06 Verslag seizoen afsluiting met 3 winnaars. >>Zie REÜNIE en verder Foto vd Maand November toegevoegd.

17-10-06 Verslag van Danny Hartwig geplaatst zie REÜNIE> En het museum is weer een PROJECT rijker het gaat om een National Pro, tevens is de shop verder uitgebreid met stickers en DVD'S.

9-10-06 Diverse fietsen geplaatst onder museum en één nieuw project (Thruster) verder is de shop uitgebreid met nieuwe frame's.
7-10-06 Webshop online op dit moment zijn er nog maar een paar producten, maar deze wordt binnenkort verder uitgebreid >> zie SHOP.
29-9-06 Diverse foto's van hele mooie fietsen van gasten geplaatst onder anderen, Sergio Kreeft uit Holland, Michael Grelak en Michael Vahedi uit Duitsland zie: GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S

18-9-06 REÜNIE Site update met verslag Danny Hartwig en een filmpje van een regio wedstrijd in Assen.>>>>LINK>REÜNIE

12-9-06 Film van Menno Fennema en Hessel Waalewijn geplaatst onder movie's van een uitzending van de Eerste de Beste, ook zijn er oude krantenknipsels gevonden door Mike Janssen van de fietscross vereniging De Plakpunters uit Tegelen.

1-9-06 Foto's van een zondagochtend training in Kootwijkerbroek, verder foto's van Martijn Kloppenburg geplaatst en het museum heeft er weer een fiets bij een Kuwahara Laserlite van 1983 zie Museum.

1-8-06 Foto's van diverse Oldschoolers geplaatst o.a. Hans Breed, Mike Hogerheijde en Johan van Gils zie GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S tevens is er weer een foto van één  SE Quadangle van Billy Somerville uit Australië te bewonderen, zie GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S        

25-7-06 Foto's en een filmpje geplaatst van Danny, Mike en Wim in training op de baan in Kootwijkerbroek, zie REÜNIE.

WWW.OLDSCHOOLBMX.NL is site van de maand Juli bij hun Hosting Provider WWW.VIP.NL, verder is het museum één SKYWAY uit 1984 zie MUSEUM en twee projecten rijker zie PROJECTS, onder de mail van VIP.NL

Elke maand kiezen wij uit ons klantenbestand een Site van de Maand. Wij kijken naar inhoud, originaliteit en ontwerp van de site. Deze maand hebben wij uw site www.oldschoolbmx.nl  uitgekozen als site van de maand juli.

De gehele maand juli staat www.oldschoolbmx.nl  vermeld op www.vip.nl o.a. op de pagina  www.vip.nl/sitevdmaand.php


28-6-2006 Nieuwe Project toegevoegd, één witte GT Pro Series zie PROJECTS, verder zijn er foto's toegestuurd van Michael Lamers voormalig rijder van CW deze zijn te zien bij GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S en verder een hele mooie actie foto van Hans Breed in Bovenkarspel genomen hij laat zien dat de oldies het nog steeds kunnen, verder ook nog hele mooie fietsen van James Baker uit de UK toegevoegd zie GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S en onder REÜNIE zijn klinkende resultaten te zien van oa Sander Schuring & Danny Hartwig ook zijn er nog 240 foto's van de NCK in Kootwijkerbroek geplaatst onder REÜNIE en dan foto's>>>>>>>>>>>>>>ENJOY

9-6-2006 Nieuwe Projecten toegevoegd, o.a. een Webco Cruiser en een GT Pro Series deze zijn gratis beschikbaar gesteld door Erik Baan van Profile te Nijverdal en verder een Raleigh zie PROJECTS.

8-6-2006 Foto's van Oldschoolers Paul Driessen en
Hans Breed en Mike Hoogerheijde op de baan van Bovenkarspel 4 juni 2006, toegevoegd onder
GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.

5-6-2006 Verslag van het NK-Assen geplaatst foto's en een film van de finale cruisers 30-39 jaar met dank aan Andre Boer >>>ZIE REÜNIE.

23-5-2006 Exclusieve foto's van de flying dutchman JAN HEKMAN geplaatst, dit zijn foto's van het YAMAHA demonstatie REÜNIE uit Assen, Jan heeft een record staan om over 7 auto's te springen zie voor foto's GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S

22-5-2006 Het museum is weer enkele fietsen rijker het gaat om een YAMAHA en een Cruiser NATIONAL PRO uit 1983 zie MUSEUM en verder een KUWAHARA van StephenDobson uit de UK deze staat onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S, en verder Danny Hartwig 3 de geworden bij de AK in Heiloo voor zijn verslag kijk bij REÜNIE.

16-5-2006 Hele mooie foto's geplaatst van Jeroen scheepers zie GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S en weer een fiets van Billy Somerville uit Australie en een Camo PK Ripper van Rogier van der Grinten zie GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

7-5-2006 Wedstrijdverslagen Foto's geplaatst van de TC in Oss en het Fries Kampioenschap tevens is het promotie REÜNIE shirt klaar kijk voor meer info>> REÜNIE.

1-5-2006 Onze site wordt internationaal bekeken dat blijkt wel want ze sturen zelfs foto's uit Australische een PK Ripper van Billy Somerville zie: GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S, tevens is de foto vd maand mei geplaatst.

28-4-2006 Een nieuw project en een nieuw museum stuk toegevoegd het zijn één GT Performer en één GT Proseries de ex bike's van DANNY HARTWIG, tevens zijn er geweldige foto's van Peter Thijssen de grootste concurrent van Mike Janssen uit de jaren 80 toegevoegd, onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.

17-4-2006 Hutch aan het museum toegevoegd, deze fiets is geschonken door Patrick Koolen, zie museum. Verder is het museum een project rijker het gaat om een Redline MX3 en er zijn twee foto's geplaatst onder GUESTBIKE van Oliver Rapp Germany een schitterende Vector Mark2, en een hele mooie witte GT van Alexander van Doorne.

4-4-2006 Kuwahara Laserlite uit 1983 toegevoegd onder projecten, tevens een foto van John Townshend van zijn National Pro onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

26-3-2006 Nieuw Project een MBK Super Class nieuw uit de doos, zie>> projects en Danny Hartwig sterke comeback in Uithoorn bij de eerste AK van het seizoen >>Zie REÜNIE.

20-3-2006 Officiële brief van de gemeente Tegelen voor het aanleggen van een fietscrossbaan (FCC De Plakpunters) uit 1982 van Mike Janssen, voor het complete verhaal van het ontstaan van de Baan lees hier. Tevens is het museum weer een GT uit 1982 rijker.

 


11-3-2006 Gastbike geplaatst van Danny Trinder uit de UK een schitterende Diamond Back Turbo Lite, GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

7-3-2006 7 Nieuwe filmpjes geplaatst, van het WK 1983 in Ponypark Slagharen met alle grote namen van die tijd helaas was het beeldmateriaal van dusdanige kwaliteit dat er geen geluid op zit hiervoor onze excuses, verder is er een nieuwe Hutch project toegevoegd ik wil nu naar de FILMPJES.

4-3-2006 Nieuwe Wallpaper geplaatst, van REDLINE STU THOMPSON.

26-2-2006 Het museum is weer een museum stuk rijker het gaat om een Quadangle Freestyle de vorige eigenaar was Menno Fennema, ZIE MUSEUM en verder komen er reacties uit frankrijk van  Andrian die 3 hele mooie foto's van zijn fietsen heeft opgestuurd je kunt ze bekijken onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.

20-2-2006 Voor de liefhebbers een KUWAHARA bmx te koop zie >>SHOP
18-2-2006 REÜNIE SITE toegevoegd aan de site, hij is nog in ontwikkeling maar we willen het voorproefje u niet onthouden.

Oldschoolbmx promotie REÜNIE start in het jaar 2006, het doel van het REÜNIE is om oldschoolbmx.nl meer bekendheid te geven zo dat wij meer bezoekers op de site krijgen, en natuurlijk dat ons virtueel museum een echte museum wordt waar de mensen de fietsen kunnen bekijken, tevens is ons doel om meer ouders en of ouderen te laten fietscrossen, het is tevens voor jong en oud. Het is niet echt een REÜNIE (maar gewoon een promotie) en staat ook nog niet ingeschreven als REÜNIE wie weet in de toekomst. >>REÜNIE


12-2-2006 Nieuwe foto geplaatst van Pascal Salgado uit Duitsland met zijn Skyway Freestyle fiets>>>>>> Zie  GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S

6-2-2006 Foto's geplaatst: één PKRIPPER van Roger van der Raadt zie: http://www.oldschoolbmx.nl/guestbike.htm die momenteel ook weer fietst in de cruiser klasse, en verder een groepsfoto van oldschoolbmxérs albert kuijer, michel lubben en  leon eggens en nog meer ingezonden door patrick de haan ex FC-Unitas zie: http://www.oldschoolbmx.nl/guestrace.htm

28-1-2006 2 foto's toegevoegd onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S van Steven van der Kaag uit Utrecht met zijn peugeot CPX150.

25-1-2006 Oldschoolbmx.nl heeft er een nieuwe sponsor bij, het gaat om Crosshop Hengelo dit bedrijf heeft alles op motorcross gebied en hij staat bij de meeste wedstrijden van het fietscross in het Noorden des lands.

24-1-2006 Het museum is weer een heel bijzondere fiets rijker, het gaat om een Trial fiets van het merk MONTESA uit 1982, kom kijken onder museum.

17-1-2006 Foto's van Mike Janssen (bmxmuseum owner) en het talent van de toekomst, Sjoerd Janssen geplaatst onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S

14-1-06 Op vrijdag de 13de (!) was het dan eindelijk zover. De webmaster Wim en de eigenaar van de site/museum gingen een middag samen fietscrossen op de nieuwe baan van FCC Zoetermeer. Want er is meer dan verzamelen alleen, namelijk rijden! En ondanks vrijdag de 13de hadden we perfect weer om een middag lekker op de crossbaan bezig te zijn, verslag lezen Foto's >>>More

7-1-06

NOODKREET! NOODKREET! NOODKREET! 

Door de explosieve groei van onze verzameling zijn we nu op het punt gekomen dat we nagenoeg geen ruimte meer hebben om onze ca. 70 fietsen en/of projecten “op te slaan”. Dit levert nu een beperking op bij de aanschaf van nieuwe verzamelstukken, Meer hierover klik hier.

Foto geplaatst van Anutosh een hele aparte Bonte Hutch, zie GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S.


3-1-2006 Foto’s geplaatst van een Ex Amateur Danny Hartwig Zie museum en dan GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.
Tevens zijn er foto’s van fietsen ingezonden door Stephen Dobson uit de UK zie museum en dan GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S

1-1-2006 Wij wensen iedereen een Gelukkig, Sportief en het aller belangrijkste een Gezond 2006 toe.

  |   |   |   |   | Contact
 

Copyright ©2005  bmxmuseum.nl , oldschoolbmx.nl - Design WKuiper.