OLDSCHOOLBMX============================================BMXMUSEUM

 

  LAATSTE NIEUWS:2005

ARCHIEF: 2005 2006 2007 2008 2009 2010  

26-12-05 TWÉÉDE KERSTDAG: Weer 4 nieuwe Filmpjes toegevoegd van de Indoor in Bercy (frankrijk) nu uit 1985, (kijk onder de link MUSEUM en dan MOVIE'S) Enjoy
 
24-12-05 Nieuwe Films toegevoegd van de Indoor in Bercy (frankrijk) uit 1984, binnenkort nog meer films te zien.
 
21-12-05 Nieuwe link toegevoegd van Martijn Scherpen tevens staan er foto's van Martijn onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S ook zijn er 46 foto's toegevoegd van de Webmaster uit zijn fietscross tijd.
 
19-12-05 Een super mooie Kalender van 2006 met de datums van de belangrijkste wedstrijden van 2006 je kan hem gratis downloaden, wel is adobe reader vereist, het bestand is 3 MB groot,.KIK HIER OM TE DOWNLOADEN.
 
13-12-05 Nieuwe foto geplaatst van Edwin Bakers hij staat onder Museum en dan  GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.
 
9-12-05 DP-Freestyle bike geplaatst onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S van Paul de Jong, verder zijn er op dit moment zeer weinig aanmeldingen voor de nieuwsbrief: DUS HIERBIJ EEN OPROEP MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF wij moeten op zijn minst 100 aanmeldingen hebben om het door te laten gaan.
 
29-11-05 Je kunt nu niet alleen via www.oldschoolbmx.nl op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen
op oldschoolbmx gebied, maar ook door middel van de gratis nieuwsbrief van www.oldschoolbmx.nl.
Elke twee maand verschijnt deze informatieve nieuwsbrief.
Je kunt zo precies lezen wat nieuw is op oldschoolbmx en wat
de laatste stand van zaken is in de bmxsport.

 
 
28-11-05 foto van een Peugeot CPX geplaatst van Ard Butter, deze fiets is wel oud maar toch nieuw uit de doos >>Zie Guestbike.
 
27-11-05 Mike Janssen stond afgelopen zaterdag in de TELEGRAAF voor zijn werkgever SCANIA BEERS Nederland, zie foto voor het verhaal uit de krant.

 

 
24-11-05 Actie foto geplaatst van Rene Wigman onder GUEST OLDSCHOOL RACING FOTO'S.
 
22-11-05 Een foto van de dochter van ???? geplaatst bij  GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.
 
19-11-05 Profile Willem Baan uit Nijverdal geplaatst onder links verder is het museum in zijn geheel aangepast met gedetailleerde foto's er volgen nog meer, aan de projecten wordt druk gewerkt die volgen in dezelfde style.
 
16-11-05: Er is weer een nieuwe wallpaper gemaakt door bmxmuseum een MAC Computer met onze logo, en tevens is er een gast bike bijgekomen van Walther Fens en GT.
 
13-11-05: Dat er nog genoeg mensen zijn die hun oude liefde bewaard hebben dat blijkt wel kijk snel onder GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S >Museum en dan  GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S (wederom een oproep wil jij je fiets ook laten zien een mail met foto) is genoeg en wij zorgen dat hij geplaatst wordt.
12-11-05: Enkele projecten zijn bijgewerkt met Gedetailleerde foto's de rest volgt binnenkort.
8-11-05 Er zijn 4 Nieuwe wallpapers geplaatst één van de Clown Mike Miranda (USA) en 3 van onze museum stukken (fietsen) verder zijn enkele fietsen onder museum ook aangepast met duidelijke foto's hier gaan we langzaam mee verder om iedereen te laten genieten van onze bike's, tevens is er één foto geplaatst van de zoon van...........????? jawel Mike Janssen kijk snel onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S
7-11-05 Om de bezoekers nog meer te vermaken hebben wij besloten om de foto's van onze museum te detailleerden met meer en grotere foto's van de onze fietsen kijk onder museum naar het resultaat, de fietsen die aangepast zijn in de nieuwe look zijn (Profile, Batavus en de Patterson)  de rest volgt zo spoedig mogelijk. Verder is er een nieuwe project geplaatst een Titan, zie projecten.
2-11-05 Nu te downloaden wedstrijdverslagen en uitslagen diverse foto's uit het blad KNWU BULLETIN van 1988 tot 1990, het bestand is in PDF-Formaat dus te lezen met Adobe Reader heb je deze niet dan kun je adobe reader hier downloaden. Klik op de foto om KNWU-Bulletin te openen of downloaden het bestand is 4.6 MB groot.                                                     Hierbij willen wij de Fam Stoel bedanken voor het beeldmateriaal.
28-10-05 Het museum heeft er weer een Nederlandse aanwinst bij het is een BATAVUS, tevens is er een foto geplaatst van Torsten Heupel uit Duitsland onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S.
En er zijn nieuwe filmpjes geplaatst van de WK 1993 in Schijndel, en binnenkort komen er filmpjes van de WK 1983 in Ponypark Slagharen.

24-10-05 Bij GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S is er een nieuwe foto geplaatst van Birger Lacroix met een Torker, en het museum beschikt nu ook over een KUWAHARA Cruiser, zien kijk onder museum.
12-9-05 Oldschoolbmx heeft er een nieuwe sponsor bij, het gaat om een computerzaak uit Stadskanaal genaamd COMPUSED hier kun je terecht voor o.a. 
                Groot- en detailhandel in:                
- Nieuwe en gebruikte computers
- Randapparatuur
- Onderdelen
- Reparaties
- Multimedia
- Netwerken
- Beheer, Service en Onderhoud
- Telecom
- Internet
- Verhuur
- Opleidingen
11-9-05 Het museum heeft weer een nieuwe aanwinst een Patterson Racing kijk onder >>Museum.
10-9-05 MIKE JANSSEN was gisteren op TV, klik hier als je het gemist hebt.
*Foto van Bekers te zien van Pascal Elshout onder GUEST OLDSCHOOL RACING PHOTO'S
*Nieuwe foto vd maand toegevoegd van Greg Hill, de foto van de vorige keer staat nu onder wallpapers. verder zijn er foto's van nummerborden en boeken toegevoegd deze staan onder museum\diversen.
8-9-05 MIKE JANSEN owner of oldschoolbmx is morgen te zien op tv bij rtltransportwereld, waar hij een interview geeft over de nieuwe producten van Scania uitzending begint om: Zondag 9 oktober 19.30, RTL7
6-10-05 Nieuwe foto's geplaatst van een echte powder puff uit de jaren 80 Martha Balsters van de fietscross Vereniging FC-Unitas, en het museum is weer een fiets rijker één National Pro.
29-9-05 Nieuwe foto's geplaatst één Titan van Tjeu Peeters >>onder guestbike
27-9-05

De Webmaster Wim, heeft de afgelopen weekend meegedaan aan de Limburgse Kampioenschap in Tegelen, dit was zijn 2 wedstrijd naar 21 jaar, uitkomende in de Cruiser klasse 31 tot 40 jaar kwam hij de manches niet door, naar elke manches een kopstart te hebben speelde de conditie een grote rol halverwege de baan moest hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstanders en gingen hem toen voorbij waardoor hij niet doordrong tot in de finale, de finale werd gewonnen door Thuisrijder Roger van der Raadt, 2é werd Willy van Doesburg en Edwin Bos op plaats 3

 

Webmaster Wim Kuiper #146 aan de leiding in de manches.

26-9-05
De REÜNIE is op dit moment uit de lucht dit wordt gehost door een externe computer hoelang de problemen zal gaan duren is onbekend, er wordt naar een oplossing gezocht.
Verder is het museum uitgebreid met foto's van diverse Raceweare, nummerplaten is in de maak en wordt zo spoedig mogelijk geplaats,ook heeft het museum nu één witte Asco staat onder museum.
22-9-05 Nieuw project geplaatst één Asco nieuwe link http://www.defietsenmaker.nl de online fietsenshop.
16-9-05 Kuwahara Lazerlite uit 1983 geplaatst van Jacco Lockx, kijk bij GUEST OLDSCHOOL BIKE, wil je ook jou oude fiets geplaatst zien mail naar webmaster@bmxmuseum.nl
11-9-05 Een hele mooie Skyway foto geplaatst, van Alexander van Doorne kijk bij: GUEST OLDSCHOOL BIKE PHOTO'S
9-9-05 Nieuwe Wallpapers toegevoegd design by oldschoolbmx.nl.
3-9-05 Weer een aanwinst een frame van Aero Pro van het bouwjaar 1984, zien kijk dan bij Projecten.
2-9-05 Onze, eerste sponsors is binnen, ook sponsors worden kijk dan bij sponsors.

25-8-05 2 nieuwe projecten geplaatst, één PK Ripper en één Peugeot CPX500 tevens staan er foto's van de éérste fietscross wedstrijd van de derrickcrossers uit Schoonebeek onder Guest Oldschool Racing Photo's.
24-8-05 MAGAZINES AND ARTICLES zijn bijgewerkt, artikels van diverse merken zijn geplaatst.  
20-8-05 Er zijn weer diverse wallpapers toegevoegd, van de volgende merken JMC, GT en SE-Racing.
 
17-8-05 Ons bmxmuseum groeit gestaag. Bmxmuseum is weer verder uitgebreid met 2 fietsen één SE PKRipper en één CWRacing wil je deze fietsen zien het zijn schitterende fietsen ze staan onder museum, ook is er een nieuwe project toegevoegd één GT Mini.
 
14-8-05 2 fietsen bij het museum toegevoegd één Asco Pro Turbo en één Batavus, en één frame Rocket X1 toegevoegd bij projecten.
 
13-8-05 Er zijn nieuwe wallpapers geplaatst van Hutch en JMC er volgen spoedig nog meer van andere merken, tevens zijn enkele specificaties klaar onder museum. 
 
11-8-05 Onder Museum is een extra link (Magazines and Articles) bijgekomen met als hoofddoel om hier foto's te plaatsen van oude bmx Magazine, denk aan Covers, Artikels enz
9-8-05

Forum is vanavond Online gegaan, er wordt nog wel druk aangewerkt, wat betreft subcategorie enz.

8-8-05

Nieuwe fietsen bij projecten geplaatst, één 1986 GT Pro Series en twee maal 1985 GT Pro Performer.

24-7-05

Nieuwe aanwinst een Hutch Pro Racer en een Torker 280XL geplaats, zie voor de foto's bij het Museum.

16-6-2005

2 Nieuwe foto's bij geplaatst bij het museum, één oude GT van Addie vd Ven.

 ADDIE VD VEN

FOTO'S Bij GEPLAATST 13-5-05

Op vrijdag de dertiende, zijn er nieuwe foto's geplaatst, WA Skyway, Kuwahara, Pk, Robinson, Redline wij zijn nog steeds druk op zoek naar nog meer foto's om te plaatsen, wordt dus vervolgd.

 
Gastenboek:

Gastenboek is 20 maart toegevoegd aan de site, teken het gastenboek en geef je mening over de site.

 

  |   |   |   |   | Contact
 

Copyright ©2005  bmxmuseum.nl , oldschoolbmx.nl - Design WKuiper.